produk

Facer tunggal SF-280S

katrangan cekak:

★ Nggunakake struktur hood nyedhot, cocog karo blower tekanan tinggi sing kuat. Nyedhot karo silencer., Sumber udara lan fokus kontrol listrik ing counter operasi sing padha, adoh saka motor ora kurang saka 1,5m, sisih operasi ditutup tutup lengkap.
★ bas · Browse


Detail Produk

Tag Produk

Features Fitur struktural :
★ Nggunakake struktur hood nyedhot, cocog karo blower tekanan tinggi sing kuat。Suction karo silencer., Sumber udara lan fokus kontrol listrik ing counter operasi sing padha, adoh saka motor ora kurang saka 1,5m, sisih operasi ditutup tutup lengkap。
★ tembok wesi dhasar lan tembok karton , Kekandelan karton130mm。 sendi sendi。
★ bahan roller bergelombang nganggo baja 48CrMoalloy , padhange 、 Pengerasan laser, Rampung permukaan, roller utama diameter bergelombang ¢ 280mm , atose lumahingHRC60degree ing ndhuwur。Bagean utama jubin lan bantalan roller tekanan Wafangdian ngasilake bantalan suhu dhuwur.
★ roller tekanan ¢ 284mm, mecah permukaan lan kontrol silinder pl dilapisi krom lan copot munggah lan mudhun, 45 bahan baja karbon, quenching (nganggo piranti bantal)。
★ lem kontrol pneumatik kanggo lem maneh, diameter lem lem ¢ 215mm, permukaan polesan terukir sawise 25-baris gaya bertekstur krom berlapis mesin, sawise ngusap permukaan roller sing dilapis krom keras.
★ Roller bergelombang, bahan roller tekanan sing disedhiyakake dening Steel Plains Steel , Dhuwur 0.15mm kanthi bergelombang, 0,75mm roller tekanan tinggi sepihak. Ditambah stopper. ¢ silinder 160mm kanthi silinder kompresi.
★ preheat roll nganggo produksi pipa baja mulus kanthi tiangang ¢ 300mm , nyambungake karo Selang logam.
Parameters paramèter teknis :
1, jembar efektif: 1600mm
2, arah operasi: kiwa utawa tengen (Ditemtokake sesuai karo tanduran pelanggan)
3 speed kacepetan desain: 100m / mnt
4 range kisaran suhu : 200—260 ℃
5, suling bergelombang: jinis UV utawa jinis UVV
Parameters paramèter diameter roller:
1, diameter gulung bergelombang : ¢ 280mm
2, diameter gulung tekanan: ¢ 285mm
3, diameter gulung lem: ¢ 216mm
4, diameter roll sadurunge panas: ¢ 320mm
Parameters Parameter motor sing didukung :
1, motor drive utama : Voltase 7.5KW : 380V 50Hz terus-terusan) S1) sistem kerja
2 motor motor sedhot: voltase dirating 7.5KW : 380V 50Hz terus-terusan) S1) sistem kerja
Parts Bagéan sing biasane dituku, bahan baku lan asal usul :

u.png


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita