produk

Facer dobel SM-E2

katrangan cekak:

★ lumahing piring panas ditangani nganggo grinding, lebar piring panas 600mm , Menteri stereotip pendinginan 5m.
★ Piring panas digawe nganggo papan kontainer, sertifikat wadhah tekanan tertutup lan sertifikat inspeksi。 Panel termal internal kanggo par · Browse


Detail Produk

Tag Produk

Features Fitur struktural :

★ lumahing piring panas ditangani karo grinding, lebar piring panas 600mm, Menteri stereotip pendinginan 5m。
★ Piring panas digawe nganggo papan kontainer, sertifikat wadhah tekanan tertutup lan sertifikat inspeksi
★ sabuk pengangkut ndhuwur nggunakake koreksi pneumatik.
★ pipa suhu termal termal pipa termal nuduhake telung bagean kanthi tampilan suhu。
★ sabuk pengangkut ndhuwur nggunakake koreksi pneumatik.
★ Drive roller dilapisi karet tahan aus sing dipasang, lan kanthi output dhuwur priksa karton sing lancar。
★ Unit drivebox gir nggunakake struktur independen, nomer gir baja ZG-500 kanggo bahan, panggunaan pelumasan gir sing dicelupake minyak。
★ Komponen listrik digunakake merek terkenal internasional, piranti stabil lan andal operasi。
★ Motor drive utama kanggo energi frekuensi motor, torsi kecepatan rendah, jangkauan kacepetan sudhut, andal, gampang dirawat。
★ Tulang punggung utama profil intensitas GB, struktur padhet, penampilan sing apik, cocog kanggo kerja kanthi cepet

Parameters Parameter teknis :

1 width jembar efektif : 2500mm
2, arah operasi: kiwa utawa tengen (ditemtokake sesuai karo bangunan pabrik pelanggan)
3 speed Kecepatan mesin MAX : 250m / min
4 range kisaran suhu : 160—200 ℃
tekanan uap : 0.8-1.3Mpa
5 pressure tekanan sumber udara : 0,6—0.9Mpa
6 、 jumlahe panas plate : 20 lembar

Parameters Parameter diameteripun rol :

1 diameter up diameteripun roller karet drive: ¢ 800mm diameter roller roller drive ngisor : ¢ karet outsourcing 600mm
2, Tilas pandherekipun kanthi diameter roller: ¢ 215mm Sawise nyetel diameteripun roller sabuk sing didhukung : driven 215mm
3, diameter roller roller sabuk: diameter 70mm Diameter roller bentuk: ¢ 86mm
4, diameter roller roller sabuk munggah: ¢ 155mm diameter roller detuning sabuk : ¢ 130mm
5, diameter roller roller sabuk ngisor: ¢ 155mm
Cathetan: Kabeh permukaan roller sawise mecah dilapisi krom keras

Parameters Parameter motor sing didukung :

1, daya motor drive utama: motor frekuensi 75KW 380V 50Hz terus-terusan) S1) sistem kerja

Parts Bagéan sing biasane dituku, bahan baku lan asal usul :

 

o.png


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita